Hozzávalók:
Öntethez:
- 4 ek majonéz
- 4 ek tejföl
- 1 ek almaecet
- 1 ek méz
Salátához:
- 200g füstölt paprikás csirkemell
- 2db zöldalma
- 2 db zellerszár
- 2 db zöldhagyma
- 2 ek aszalt vörösáfonya
- 3 ek pirított dió
Elkészítés:
Az öntethez összekeverjük a majonézt, tejfölt, almaecetet és a mézet, majd félretesszük.
A salátához alaposan elkeverjük a felkockázott csirkemellet, az almát, a zellerszárat, a diót, az aszalt áfonyát, zöldhagymát és ízlés szerint sóval, borssal, kakukkfűvel fűszerezzük. Összekeverés után leöntjük az öntettel és egy órát állni hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek majd tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!