Gyors mexikói csirkeleves (4 főre)

Hozzávalók:

  • 2 csomag Kisfüstös BBQ csirkemell kockára vágva
  • 1 db vöröshagyma
  • 1,5 l csirke alaplé vagy víz
  • 4 db paradicsom apróra vágva
  • 1 db kaliforniai paprika
  • 1 dodoz vörösbab
  • 1 doboz csemegekukorica
  • 1 tk őrölt római kömény
  • 1 tk fahéj
  • 3 ek étolaj
  • 1 gerezd lereszelt fokhagyma
  • 1 db chilipaprika
  • 1 ek sűrített paradicsom
  • só, bors
  • 1 tortilla lap
  • 4 ek tejföl

Elkészítés:

  1. Az olajon megpároljuk az apróra vágott hagymát,majd rádobjuk az összes többi hozzávalót és összepároljuk.
  2. 10-15 perc párolás után felöntjük az alaplével és forralva 5 percig főzzük
  3. A tortilla lapot tetszés szerint felvágjuk majd forró olajban kisütjük
  4. Tálaláskor a kiadagolt levesbe tesszük a tejfölt és a sült tortilla lapot!

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Ezt a bejegyzést a recept kategóriában tették közzé és a , cimkékel látták el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük