Hozzávalók:
- 2 csomag Kisfüstös BBQ csirkemell kockára vágva
- 1 db vöröshagyma
- 1,5 l csirke alaplé vagy víz
- 4 db paradicsom apróra vágva
- 1 db kaliforniai paprika
- 1 dodoz vörösbab
- 1 doboz csemegekukorica
- 1 tk őrölt római kömény
- 1 tk fahéj
- 3 ek étolaj
- 1 gerezd lereszelt fokhagyma
- 1 db chilipaprika
- 1 ek sűrített paradicsom
- só, bors
- 1 tortilla lap
- 4 ek tejföl
Elkészítés:
- Az olajon megpároljuk az apróra vágott hagymát,majd rádobjuk az összes többi hozzávalót és összepároljuk.
- 10-15 perc párolás után felöntjük az alaplével és forralva 5 percig főzzük
- A tortilla lapot tetszés szerint felvágjuk majd forró olajban kisütjük
- Tálaláskor a kiadagolt levesbe tesszük a tejfölt és a sült tortilla lapot!
Jó étvágyat kívánunk hozzá!