Hozzávalók ( 2 főre ):
- 200g füstölt sült sonka pácos csirkemell
- 8 szelet ananász (lehet konzerv is)
- 1 marék rukkola
- 100g majonéz
- 1/2 tk curry fűszerkeverék
- só, bors
- 1 db gluténmentes bagett vagy zsemle
Elkészítés:
Az ananász szeleteket lecsöpögtetjük, majd forró serpenyőben mindkét oldalát megpirítjuk, ha kész félretesszük és hagyjuk kihűlni. A csirkemellet felszeljük, a rukkolát alaposan megmossuk. A majonézt a curryvel összekeverem és sózom, borsozom ízlés szerint. Ezután félbevágom a bagettet és szintén serpenyőben pirítom. Ha kész jöhet az összeállítás.
A bagett egyik felét megkenem a currys majonézzel majd rárakom a rukkolát, az ananászt és a csirkemellet. A maradék majonézzel nyakon öntöm és már el is készült.
Jó étvágyat hozzá!