VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

A gyerekeim imádják a sonkás csirketortát, ezért gyakran készítem. Legutóbb a Kisfüstös füstölt csirkemellfiléjét használtam hozzá, a sült sonkás variációt. A gyerekeim szerint ez volt az eddigi legjobb csirketorta, amit ettek! Úgyhogy én ezentúl mindig a sült sonka pácban főtt-füstölt csirkemellel fogom készíteni ezt az ételt. A gyerekeimtől 5 csillagot kap!

Szűcs Ágnes

Vendégeim voltak a hétvégén, akik az utolsó pillanatban jelentkeztek be, és hirtelen nem tudtam, milyen vacsorával kínálni őket. Legnagyobb szerencsémre, épp volt otthon barbecue pácban főtt-füstölt csirkemell a Kisfüstöstől. Szóval összedobtam egy gyors salátát, szeleteltem fel hozzá egy kis sajtot, és már meg is volt a finom, 5 csillagos vacsi.

Balázs Ádám / Könyvelő

5 csillaggal jutalmaztam a Kisfüstös paprikás pácban főtt-füstölt prémium csirkemellfiléjét. Nekem az tetszik benne, hogy egyáltalán nincs kiszárítva. Nagyon szaftos, omlós, ízletes fogás. Szinte elolvad a szájban.

Molnár László / Fodrász

Nekem minden nyerő, ami barbecue ízben kapható. Ezért nem is ért túl meglepetés, hogy imádtam a főtt-füstölt csirkemellet, barbecue ízesítésben! Mellesleg az ára is kellemesen alacsony, mindenkinek ajánlom egy hétköznapi vacsorához.

Varga Péter / Ács

Bár a helyzet sokat javult az utóbbi időben Magyarországon, ami a szójamentes és laktózmentes ételeket illeti. De még mindig keresgélni kell a jó ételekhez. Boldog voltam, amikor rátaláltam a kisfüstös menüjére és még inkább, amikor megkóstoltam őket!

Farkas Mihály

Teljességgel elkápráztatta a családot a kisfüstös ízvilága! Két hetente egyszer biztosan, hogy ilyet teszek az asztalra. És mennyire jó már, hogy akár másnapra megérkezik a rendelésem! Csak így tovább!

Nagy Erika
Írja meg véleményét