Kisfüstös paprikás csirkemellel töltött gomba

Hozzávalók:

– 1 csomag Kisfüstös paprikás csirkemell

– 8 közepes fej gomba

– 2 szál újhagyma

– 1 kaliforniai paprika

– 20 dkg trappista sajt

– 1 tojás

– 1 kis dobozos tejföl

– só, bors

Elkészítés:

  1. A gombát megpucoljuk és egy sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk.
  2. A csirkemell filét, paprikát és az újhagymát összedaraboljuk.
  3. Hozzáadjuk a reszelt sajtot, tojást és tejfölt.
  4. Sózzuk, borsozzuk majd alaposan összekeverjük.
  5. A tölteléket a gombákba töltjük és a tetejét megszórjuk a maradék sajttal.
  6. 180 fokos sütőben 30 perc alatt készre sütjük.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük