Szállítási információk

Házhoz szállítás feltételei és díjai

Csomagfeladásra hétfőn és csütörtökön van lehetőségünk,ami azt jelenti, hogy az előző hét csütörtöktől – vasárnapig beérkezett rendeléseket hétfőn tudjuk postázni, ami pedig hétfőn, kedden és szerdán bejön rendelés azt csütörtökön. Kérjük rendelésénél ezt vegye figyelembe.  Az ünnepnapokon beérkezett megrendelés a munkaszüneti napot követő első munkanapon kerül feldolgozásra, illetve feladásra.

A megrendelt áruk vákuumcsomagolásban, hőszigetelt kartondobozban, a következő munkanapon kerülnek kiszállításra. A terméket az MPL futárszolgálat szállítja ki. Fontos, hogy a doboz eddig tartja a megfelelő hőmérsékletet. Az átvétel után az árut hűtve (0-5 C fokon) kell tárolni. 

A nem időben átvett áru, vagy az átvétel utáni hűtés elmaradásából eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

Szállítási módok, díjszabás

  • Házhoz szállítás MPL futárszolgálattal
    (országosan)
  • Szállítási díjtáblázat (bruttó díjak)
    0 – 5 kg 2.290 Ft
    5 -10kg 2.400 Ft

Szállítással kapcsolatos reklamációk
Amennyiben a Vásárló az átadás átvétel során a leszállított csomagon bármi nemű sérülést tapasztal, arról a szállítóval együttesen köteles jegyzőkönyvet felvenni. Az igazolhatóan a szállításból eredő károkért a szállítást végző MPL futárszolgálat vállal felelősséget. A jegyzőkönyv Feladónak(Szijjártó Ádám Ev.) történő megküldésével a Vásárló köteles az iroda@kisfustos.hu e-mail címen tájékoztatni az áru átvételét követő negyvennyolc (48) órán belül a szállítási reklamációjáról. A megrendelés és a leszállított áru közötti eltérés esetében a Feladónak az árut saját költségén a megrendelésben szerepelő árura köteles kicserélni, ha az a Feladóra nem ró aránytalan mértékű terhet és a leszállított áru a megrendelt áru helyettesítésére alkalmas. Helyettesítésre alkalmas az áru, amennyiben rendelkezik mind azon tulajdonságokkal és minőséggel, mint a megrendelőben meghatározott áru és annak ára nem haladja meg a megrendelőben meghatározott áru értékét. Vásárló az áru átvételekor köteles olyan körültekintéssel és gondossággal eljárni, hogy a Feladó jogainak esetleges szállítóval szembeni érvényesítését elősegítse, vagy azt megóvja.