Hozzávalók:
- 2 csomag BBQ Kisfüstös csirkemell
- 1 csomag szeletelt bacon
- 2-3 szál póréhagyma
- 1 csokor petrezselyem
- 15 dkg trappista sajt
- 1 nagy doboz tejföl
- 1 tojás
- só
- bors
Elkészítés:
A Kisfüstös csirkemellet felkockázzuk, a hagymát és a petrezselymet apróra vágjuk.
A formát kibéleljük a baconnel, úgy hogy a szélein kilógjon mindkét oldalon.
A hozzávalókat összekeverjük, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
A masszát a formába töltjük és a bacont visszahajtjuk.
180 fokos sütőben sütjük, míg meg nem pirul a bacon, majd kiborítjuk a formából és egy 10-15 perce újra vissza tesszük a sütőbe.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!