Baconos BBQ csirkemell őzgerincformában

Hozzávalók:

  • 2 csomag BBQ Kisfüstös csirkemell
  • 1 csomag szeletelt bacon
  • 2-3 szál póréhagyma
  • 1 csokor petrezselyem
  • 15 dkg trappista sajt
  • 1 nagy doboz tejföl
  • 1 tojás
  • bors

Elkészítés:

A Kisfüstös csirkemellet felkockázzuk, a hagymát és a petrezselymet apróra vágjuk.

A formát kibéleljük a baconnel, úgy hogy a szélein kilógjon mindkét oldalon.

A hozzávalókat összekeverjük, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.

A masszát a formába töltjük és a bacont visszahajtjuk.

180 fokos sütőben sütjük, míg meg nem pirul a bacon, majd kiborítjuk a formából és egy 10-15 perce újra vissza tesszük a sütőbe.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük